onsdag 3 juni 2009

Två nyheter i butiken

Först har vi ett fint skåp med mycket bra förvaring i, finns lådor på varje sida. Passar att ha i vilket rum som helst. Pris 3500 kr



Den andra nyheten är ett skrivbord med tillhörande stol. Skrivbordet och stolen har en sliten touch.
Pris 3500 kr





Vi har haft lite problem med att anonyma inte har kunnat kommenterat våra inlägg. Men nu är det fixat så nu går det bra att kommentera igen!

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Besöket i er butik i lördags var trevligt. Himla mysigt och fint ni gjort i er lilla vrå på Gammelgården. Det märks att ni verkligen gillar det ni gör och att ni lägger ned mycket arbete på helheten. Jag kommer definitivt att besöka er fler gånger eftersom jag upptäckte nya saker ju längre tid jag gick runt runt och så förändras det ju hela tiden......

    Present i form av hjärta blev uppskattat. Dess värre blev även det jag köpte till mig själv present. Så om ni får hem fler sådana är jag förste spekulant, det gjorde sig nämligen bra under de få timmar det fick stå i trädgården. Doften på ljuset var förresten alldeles lagom och fungerade bra.

    Himla kul att ni förverkligat er dröm och att andra får ta del av den! Jobba på i lagom takt :-) Ha en bra vecka!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej
    Vad kul att du tyckte om vår butik. Jag tror jag vet vem du är.....hi
    Du är så varmt välkommen till oss ska du veta!
    Vad kul att presenten blev uppskattad men mindre kul att du inte fick någon själv. Tar vi hem fler av dem så ringer jag dig direkt :)

    Tack för dina fina ord och att du kommenterat våran lilla blogg. Alltid uppskattat!

    Ha en bra vecka du oxå

    Kram på dig från Sofie & Sofie

    SvaraRadera
  3. Hej Sofie & Sofie!
    Nu har jag läst hela er blogg på en kväll, den är jättehärlig! Gärna fler inredningstips hur man ska fåt till helheten. blir gärna plottrigt för oss nybörjare. jag belv förälskad i hjärtat i betong, hoppas ni får in fler.. kan till och med passa mig med ett hopplöst 70-tals hus. har faktiskt försökt att få lite lantligt vitt i vissa rumm, en salig blandning. tipsar gärna om att det brukar vara auktioner i Grängesberg, mycket trams men ibland kan man få fina möbler billigt. leta upp vaggor och gör iordning, måste vara en perfekt doppresent! gärna enkla tavlor med era fina citat på. en vän gjorde en enkel tavla som det stod: tänk positivt! med gammeldags stil. den är jättefin på hennes kontor. eller vitmålade stenar med små citat, kanonbra gåbortpresenter=)Erbjuder ni hembesök, börja sprida er kunskap och ta betalt=)
    ska följa er blogg
    fortsätt i samma stil
    många kramar, Linda I Grangärde

    SvaraRadera
  4. Hej och tusen tack för dina tips. Ska ta till mig dina frågor och skriva lite mer om inredningstips. Många har frågat hur det ser ut hemma hos oss. Vi har inge speciella hus men jag älskar vitt och ljus bege som jag har som rödtråd genom hela huset. Kommer kanske mer om det framöver!!! :)
    Hjärtat verkar populärt så det ska vi försöka få hem fler av.
    Kul att du läser våran blogg.
    Ha en bra dag

    Kramar Sofie & Sofie

    SvaraRadera