söndag 31 maj 2009

Sommar,sol och morsdag idag.........

Här ser ni hjärturnan som vi hade som morsdagstips under den gångna veckan!


Ja då var det söndag men idag är det ju ingen vanlig söndag utan det är ju morsdag, å en morsdag med strålande sol och 27 grader varmt det kan ju inte bli bättre... jo det måste ju firas med lite jordgubbar och glass.


Här kommer en kort liten dikt till alla mammor så där på mors dag:
Mor lilla mor
vem är väl som du
ingen i världen är som du
mor lilla mor

Gårdagen var som vanligt lika trevlig.....ja när det är lördags morgon, klockan ringer och man ska kliva upp så är det alltid med ett skutt upp ur sängen för man är alltid lika förväntansfull över hur dagen kommer att bli!
Det är verkligen så kul att vi får mycket positiva kommentarer av dem som besöker butiken, det värmer verkligen ska ni veta!
Morsdagstipset blev en succe, vi sålde slut på allihopa under lördagen och det var ju bra att det var en uppskattad morsdags present.....ja så nu är det nog många mammor som får ta å plantera lite imorgon i sina fina hjärturnor!

Å vilken underbar helg det varit med detta underbara väder, så nu hoppas jag verkligen att det är sommaren som kommit och att den är här för att stanna hos oss ett bra tag!
Tänk vad sommaren har att ge, grillning, sol, bad, picknick i det gröna och så mycket mycket mer........

Nu är det snart ny vecka och nya utmaningar som gäller men man får verkligen energi av det vackra vädet så allt är bara positivt.
Det ska målas och fixas så det blir lite mer nyheter i butiken här framöver.

Nu är det dax att sova så man är redo för vad morgondagen har att erbjuda, och man är faktiskt riktigt trött efter en dag i sommar solen.

Önskar er alla en underbar måndag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar