torsdag 28 maj 2009

Skrivbord på schemat idag

Idag har det varit ett skrivbord med tillhörande stol på schemat. Jag har klätt stolen med ett jättefint lantligt tyg. Vitt & gammelrosa randigt tyg. Blir nog bra bara det blir klart.

Varit och grejat lite i butiken idag. Måste möblera om igen då vi sålt lite möbler i veckan. Superkul att vi har fått det sålt men blir ändå lite jobbigt då man har lagt ner sååååå mycket tid på möblerna och sen bara försvinner dem... Låter kanske konstigt men det är som att ha möbler hemma som man tycker om. Men nu har vi ju en butik och syftet med butiken är ju framförallt att sälja våra möbler så......

Sedan till evenenemanget på lördag. Nordiska kaminer ha lite leverantörer som visar kaminer med tillbehör osv osv. De har även lite spelmän som kommer och givetvis ballonger till barnen. Så har ni vägarna förbi så är ni varmt välkomna.

2 kommentarer:

  1. Hallå, hallå.

    Kikar in här titt som tätt men tänkte att jag kunde lämna ett avtryck. Ska till Ludvika nästa vecka så då hoppas jag hinna om er butik. Tyvärr så ses vi kanske inte då iochmed att det är en vardag. Hoppas allt bra med er och att ni säljer mycket!! kul att få fylla på nytt när möblerna säljs;)

    Kram från Heléne

    SvaraRadera
  2. hej!

    Så kul att er butik går bra!

    Undrar vad den gamla strykbrädan kostar?

    Ha en trevlig helg!

    Mvh Lena

    SvaraRadera