torsdag 29 juli 2010

Lekstugsinspiration

Det har blivit allt vanligare att ha en lekstuga på gården som är superfint inreda. Själv har vi också en lekstuga som är superfin men inte lika fin innuti då man har två busiga pojkar som inte alls vill ha något "tuttinutt".
Dom vill göra lerbollar och sandsoppa bland annat...

När vi gick på Astrid Lindgrens värld började ideèrna sprudla hur fint man kan göra utvändigt på en lekstuga.












Det här är miniatyr hus men man kan använda ideen av "liten" flaggstång, staket, små rabatter, ytterlampor osv...

Ja.. lite inspiration för er som har lekstuga eller funderar på att skaffa en

Kram på er

fredag 23 juli 2010

Ja man kan ju inte säga att det haglar blogginlägg just nu... Semestern har precis satt igång och Anette är på Västkusten som hon skrev i tidigare inlägg och vi har varit ner en svängt till Vimmerby och hälsat på Pippi Långstrump. En klar favorit för barnen!! Har tagit lite kort på de vackra "lekstugorna" som ni får se i ett annat inlägg.

Lite nytt i butiken......











Butiken är öppen mellan 10-14.00 imorgon
Välkomna

fredag 16 juli 2010

Varmt.......

Vilken otrolig värme vi har.....nästan så att man skulle tycka att skulle vara ok med en
 " mellan " dag med liiite svalare luft , men man ska väl inte klaga !!!!
Nu tar vi en paus i min familj från jobbet som man ofrånkomligt har när man semestrar på hemmaplan och åker till västkusten. Det ska verkligen bli helt underbart, bad , fiske, god mat , trevligt umgänge och förhoppningsvis vackert väder.







Butiken är öppen som vanligt dvs tors o fred 14-18 och lör 10-14

Välkomna



tisdag 13 juli 2010

Projekt

Då är det endast en dag kvar till en välbehövlig semester! Tyvärr har vi dragit igång lite projekt hemma som måste slutföras. Har bytt fönster på hela huset och kom på ideen att byta färg på fönsterfodren vilket även drog med sig en hel del målning. Har insett med detta projekt att jag måste lugna ner mig lite och ha lite tid över och bara njuta av livet. Jag tror att Anette kan hålla med då även hon drar igång projekt efter projekt.

Mina nya fönster

Ha det så gott alla där ute! Njut av sommaren och livet... det kommer aldrig i repris


söndag 11 juli 2010

Loppis tips!

Packade in barnen i bilen och drog på sommarens första loppis i lördags. Tyvärr var bilen alldeles för liten för alla mina inköp och fick inte med mig allt jag ville ha. Men det som kom med hem var en strykbräda i trä till butiken, ett stort fönster, lykta, litet skåp, hurts ett nintendo DS spel och en film. Jag ville även ha två vita stolar oxå... men men. Kan varmt rekomendera en liten utflykt till Gustafs för er som är intresserade av gamla grejer. Det är en trevlig tjej som har loppis på gården varje onsdag och lördag i juli. Ni hittar mer information på hennes blogg: http://meandalice.blogspot.com/












Ha det bra i värmen!


onsdag 7 juli 2010

Super Sommarerbjudande


Brödlåda i keramik som är en fin dekoration men även bra förvaring i köket

Nu 379 kr (ord.pris 498kr)

Välkomna


måndag 5 juli 2010

Äntligen............

men oj va vi har väntat på våra restade varor och nu så har de äntligen kommit in i butiken !!! Mycket fint är det. Medans vi ändå höll på ändra om lite i butiken så blev det även en omskyltning i vårat skyltfönster,. blev verkligen jättebra : )










Välkomna till butiken